Zoltan Veres

ÔÇ×Capcanele autosabot─âriiÔÇŁ

 

Cartea care te ajută să depăsești blocajele interioare care te sabotează

COMAND─é cartea ACUM!

CUM FACI DIN SUBCON╚śTIENTUL T─éU

CEL MAI PUTERNIC ALIAT

De-a lungul ultimilor 15 ani am avut ocazia s─â lucrez personal cu mii de oameni, s─â aplic o gam─â foarte larg─â de metode, tehnici, atât în via╚Ťa mea cât ╚Öi în a celor cu care am lucrat.

Am testat teorii din psihologie, dezvoltare personal─â ╚Öi esoterism, reu╚Öind s─â le combin ╚Öi s─â le verific în ce m─âsur─â func╚Ťioneaz─â ╚Öi în ce situa╚Ťii.

Inteligen╚Ťa emo╚Ťional─â este ╚Ötiin╚Ťa care a creat echilibrul ╚Öi mi-a adus metodologia prin care am reu╚Öit s─â pun cap la cap toate aceste informa╚Ťii ╚Öi metode adunate ╚Öi testate în anii care au trecut.

Esen╚Ťa acestei cunoa╚Öteri se afl─â în cartea pe care urmeaz─â s─â o cite╚Öti. Este sistemul de gândire ╚Öi de lucru cu tine, structurat─â ╚Öi detaliat─â în jurul unei cunoa╚Öteri care elimin─â orice intermediar ╚Öi te duce direct la „r─âd─âcina” teoriilor.

Dac─â vrei s─â în╚Ťelegi ce înseamn─â cu adev─ârat s─â lucrezi cu tine, aici g─âse╚Öti solu╚Ťia. 

Aici, într-o carte de peste 300 de pagini, scris─â cuvânt cu cuvânt de mine, ca o sintez─â a în╚Ťelegerii ╚Öi lucrului cu tine, ca s─â ie╚Öi din roata de hamster a autosabot─ârii ╚Öi s─â începi s─â ob╚Ťii rezultate durabile la modul cel mai eficient.

„Abordarea lui Zoltan este deopotriv─â una p─ârinteasc─â, pentru c─â ne îndeamn─â s─â vedem unde putem gre╚Öi atunci când nu suntem aten╚Ťi cu reflexele pe care subcon╚Ötientul nostru le are în luarea deciziilor cât ╚Öi una factual─â, bazat─â pe experien╚Ťe reale, ce demonstreaz─â suportul ╚Ötiin╚Ťific al acestui veritabil manual ”anti-sabotare”.

Personal m-a fascinat tonusul pozitiv ╚Öi calmul în╚Ťelept cu care Zoltan explic─â ╚Öi transpune în realitatea cotidian─â concepte legate de via╚Ťa noastr─â emo╚Ťional─â ╚Öi modul în care o putem depana spre a ne crea o via╚Ť─â mai frumoas─â.”

Eusebiu Burcaș

Expert financiar

„Cartea lui Zoltan este un manifest al trezirii la realitate.

Î╚Ťi pune pe tav─â procesul incon╚Ötient prin care te auto-sabotezi ╚Öi î╚Ťi d─â solu╚Ťia s─â opre╚Öti asta, în mod con╚Ötient. Pentru c─â, în spatele oric─ârui tip de auto-sabotare, ai o strategie foarte eficient─â s─â men╚Ťii acela╚Öi traseu, la nesfâr╚Öit.

Oricât de mult ╚Ötii c─â meri╚Ťi ╚Öi oricât efort con╚Ötient ai depune, parc─â rezultatul dorit se tot îndep─ârteaz─â, alunecos ╚Öi mereu la "înc─â un pas".

Sună cunoscut, așa-i ?

Cartea asta î╚Ťi stric─â strategia auto-sabotajului ╚Öi î╚Ťi ofer─â strategii alternative. Eficiente ╚Öi dovedite pentru a integra "adev─ârata dezvoltare personal─â".

Dac─â ai curaj.”

Horia Radu

Expert în comunicare, NLP ╚Öi Psihologie Practic─â

CE VEI ÎNV─é╚ÜA DIN ACEAST─é CARTE:

Partea I - Via╚Ťa ta ca un iceberg

Metafora pe care o folosesc în carte te va ajuta s─â clarifici modul în care creezi orice rezultat pe care ╚Ťi-l dore╚Öti, dar ╚Öi procesul prin care se creeaz─â toate rezultatele pe care nu ╚Ťi le dore╚Öti.

Vei în╚Ťelege modul în care filmele tale subcon╚Ötiente genereaz─â emo╚Ťiile ╚Öi gândurile ╚Öi cum acestea contribuie la comportamentele, obiceiurile ╚Öi ac╚Ťiunile tale.

Vei vedea de ce este important s─â faci distinc╚Ťii între ac╚Ťiuni, activit─â╚Ťi, obiceiuri, obi╚Önuin╚Ťe, comportamente ╚Öi cum fiecare dintre acestea are modul specific de a te sabota pe drumul t─âu.

Vei înv─â╚Ťa despre modul în care subcon╚Ötientul comunic─â prin gândurile ╚Öi emo╚Ťiile tale ╚Öi cum s─â traduci aceste informa╚Ťii, în╚Ťelegându-te astfel mult mai eficient cu propriul subcon╚Ötient.

În capitolul despre miturile dezvolt─ârii personale ai o traducere foarte clar─â ╚Öi o definire matematic─â a multor concepte din dezvoltare personal─â despre care ╚Ötii multe, dar nu le po╚Ťi folosi eficient: convingeri, valori, traume, zona de confort sau gândirea ra╚Ťional─â.

Partea II - Cum se modeleaz─â icebergul

Vei vedea de ce spun c─â po╚Ťi interveni în doar dou─â procese din întreaga ta via╚Ť─â: procesul de gândire ╚Öi comportamentele tale ╚Öi de ce restul vie╚Ťii tale sunt doar consecin╚Ťe ale acestora dou─â.

Vei ╚Ötii ╚Öi cum s─â faci aceast─â interven╚Ťie, mai exact cum reprogramezi filmele subcon╚Ötiente ca s─â schimbi modul în care r─âspunzi la orice situa╚Ťie.

Vei înv─â╚Ťa despre modul în care comportamentele tale instinctive construiesc rela╚Ťiile pe care nu ╚Ťi le dore╚Öti (sau genereaz─â suferin╚Ť─â) ╚Öi vei ╚Öti ╚Öi cum s─â intervii.

Vei în╚Ťelege cum po╚Ťi interveni în procesul instinctiv care te conduce în multe situa╚Ťii, ca felul t─âu de a fi s─â se alinieze cu ceea ce î╚Ťi dore╚Öti în mod con╚Ötient.

Vei studia cadranul emo╚Ťiilor ╚Öi modul în care navigarea acestui cadran te ajut─â s─â elimini autosabotarea.

Vei vedea miturile mindest-ului demontate ╚Öi explicat conceptul într-un mod practic.

Partea III - Aplica╚Ťii practice

Vei în╚Ťelege cum se ajunge la fenomenul de burnout ╚Öi vei avea sfaturi ╚Öi solu╚Ťii practice s─â evi╚Ťi asta, respectiv s─â-╚Ťi gestionezi resursele emo╚Ťionale astfel încât s─â te ajute în performan╚Ťa ta.

Vei avea la îndemân─â o metod─â numit─â „Cadranul autosabot─ârii” pe care s─â o folose╚Öti ori de cate ori e╚Öti blocat în ceva ce nu reu╚Öe╚Öti s─â schimbi în via╚Ťa ta. 

Vei studia cele patru tipuri de schimb─âri care sunt consecin╚Ťa oric─ârui obiectiv al t─âu, pentru c─â vei în╚Ťelege cum acestea te pot bloca înc─â de la începutul procesului.

De aici po╚Ťi include solu╚Ťiile prezentate în toate schimb─ârile pe care vrei s─â le faci, s─â elimini sau chiar s─â previi momentele de blocaj ╚Öi de autosabotare.

93 lei 

(plus transport) 

  • Cartea „CAPCANELE AUTOSABOT─éRII” în format fizic

  • varianta audio a c─âr╚Ťii (care nu se vinde separat)

Vreau și eu un exemplar!

„Aceasta carte reprezint─â un “Manual Fabulos de Transformare”, fiindc─â te scoate din zona lui “╚Ötiu” ╚Öi te împinge într-un mod prietenos in zona lui “fac”.

Iar ac╚Ťiunea reprezint─â întotdeauna calea spre adevarata transformare. Doar prin ac╚Ťiune ╚Öi experien╚Ť─â tr─âit─â vei ajunge la cunoa╚Ötere ╚Öi implicit la transformare. Teoria nu te ajut─â cu nimic, dac─â nu este urmat─â de un plan concret de ac╚Ťiune ╚Öi de mult efort, ba chiar î╚Ťi aduce mult─â frustare, fiindc─â “╚Ötii”, dar “nu faci”.

Iar modul inedit in care Zoltan te poart─â in c─âl─âtoria c─âtre cea mai bun─â versiune a ta este exact “Planul de Ac╚Ťiune” de care ai nevoie sa înflore╚Öti de la o zi la alta.

Capacitatea lui Zoltan de a face simple lucrurile complicate este fabuloas─â, iar aceast─â carte î╚Ťi va netezi drumul c─âtre succesul pe care îl meri╚Ťi si îl po╚Ťi ob╚Ťine.

De la un capitol la altul te va inspira s─â te scuturi de neputin╚Ťe si de limit─âri ╚Öi s─â p─â╚Öe╚Öti încrez─âtor c─âtre noi arealuri ale vie╚Ťii tale, mult mai în─âl╚Ť─âtoare.

Sunt mândru c─â un român a scris o astfel de capodoper─â cum este cartea de fa╚Ť─â si o recomand cu toat─â încrederea. Zoltan este un adev─ârat maestru al inteligen╚Ťei emo╚Ťionale si te va ajuta s─â transformi în fiecare zi “Imposibilul” în “Posibil”, fiindc─â toat─â puterea este la tine.

Trebuie doar s─â înve╚Ťi s─â o accesezi ╚Öi s─â o pui la treab─â pentru a putea tr─âi via╚Ťa visurilor tale.”

Narcis Cernea

Expert in transformare 3D Health

„Sunt nenum─ârate momente în via╚Ť─â când toate se a╚Öeaz─â exact a╚Öa cum î╚Ťi dore╚Öti, dar sunt ╚Öi momente când prime╚Öti teste care s─â te pun─â în pozi╚Ťia în care alegi s─â ai încredere în tine sau te autosabotezi, creând un nou personaj lipsit de încredere ╚Öi descurajat.

Autosabotarea este o component─â a min╚Ťii ╚Öi tot ce trebuie s─â faci este s─â te întorci la visul t─âu, la acele atitudini ╚Öi comportamente care s─â te pun─â pe traseul pentru reu╚Öit─â.

Zoltan a reusit s─â pun─â în aceast─â carte o colec╚Ťie impresionant─â de informa╚Ťii culese din experien╚Ťa lui personal─â ╚Öi profesional─â  care sigur te vor ajuta în drumul t─âu spre visul t─âu! Cartea a fost scris─â din suflet pentru fiecare suflet care vrea sa stea în lumin─â, bucurie si împlinire.

Felicit─âri Zoltan pentru aceast─â minunat─â lucrare!”

George Nedelcu

Business and Life Coach

ZOLTAN VERES

Expert în dezvoltarea inteligen╚Ťei emo╚Ťionale, certificat în sistemul SixSeconds ╚Öi prezent pe pia╚Ťa de dezvoltare personal─â din România din anul 2015.


A ajuns lider de pia╚Ť─â prin peste 1000 de evenimente online ╚Öi în sal─â, cursuri, traininguri, workshop-uri ╚Öi prezent─âri dedicate promov─ârii ╚Öi dezvolt─ârii inteligen╚Ťei emo╚Ťionale.


A creat singurul program din România care te ajut─â s─â devii propriul terapeut ╚Öi coach prin dezvoltarea inteligen╚Ťei emo╚Ťionale, metodologia din program fiind practicat─â de peste 2500 de cursan╚Ťi.


Îi înva╚Ť─â pe oameni s─â în╚Ťeleag─â mai bine „matematica” emo╚Ťiilor ╚Öi modul în care inteligen╚Ťa emo╚Ťional─â îi ajut─â s─â fie mai performan╚Ťi, s─â construiasc─â rela╚Ťii mai bune, s─â se în╚Ťeleag─â ╚Öi s─â se transforme mult mai u╚Öor ╚Öi mai eficient.

Când m─â gândesc la Inteligen╚Ťa Emo╚Ťional─â, m─â gândesc la Zoltán Veres! 

 Ca educator, trainer ╚Öi cititor înr─âit de dezvoltare personal─â, am citit multe c─âr╚Ťi, dar aceast─â carte iese în eviden╚Ť─â prin abordarea inovatoare a analogiei „via╚Ťa ta ca un iceberg".

Cartea lui Zoltan ne ajut─â s─â în╚Ťelegem c─â ceea ce vedem la suprafa╚Ť─â nu este întotdeauna totul ╚Öi c─â nevoile, gândurile ╚Öi emo╚Ťiile noastre profunde ne pot sabota propriile ac╚Ťiuni ╚Öi obiective. 

Una dintre caracteristicile unice ale acestei c─âr╚Ťi este faptul c─â Zoltan ne arat─â cum s─â folosim interven╚Ťia con╚Ötient─â pentru a ne confrunta cu automatismele noastre negative ╚Öi cum s─â construim obiceiuri pozitive care s─â ne faciliteze atingerea obiectivelor. 

 Cartea abund─â în exemple ╚Öi sfaturi practice pentru a ne ajuta s─â navig─âm prin nivelurile subcon╚Ötiente ale propriului „iceberg".

 „Capcanele autosabot─ârii" este o carte valoroas─â ╚Öi bine scris─â, ce aduce o nou─â perspectiv─â în lumea dezvolt─ârii personale ╚Öi ne sus╚Ťine în dep─â╚Öirea obstacolelor de zi cu zi.

C─âlin Iepure

CEO BIZZ.CUB România

F─âr─â excep╚Ťie, cu to╚Ťii am f─âcut lucruri prin care ne-am subminat cele mai bune inten╚Ťii ╚Öi aspira╚Ťii.

S-a întâmplat, uneori, pe drumul c─âtre obiectivele noastre, s─â avem obstacole mai mari în interiorul nostru decât în exteriorul nostru.

╚śi atunci avem nevoie de r─âspunsul la dou─â întreb─âri esen╚Ťiale: De ce ne autosabot─âm? Cum ne putem opri din acest comportament toxic?

Iar Zoltan vine cu r─âspunsuri documentate ╚Öi strategii clare pentru a-╚Ťi da cea mai bun─â ╚Öans─â s─â devii cel mai bun prieten al t─âu ╚Öi s─â tr─âie╚Öti via╚Ťa bun─â pe care o meri╚Ťi.

Dac─â cite╚Öti o singur─â carte despre Auto-sabotare… pe aceasta trebuie s─â o cite╚Öti!

Dan Luca

Expert în Productivitate ╚Öi Fondatorul Comunit─â╚Ťii 5AM în România

Vreau cartea!

ÎNTREB─éRI FRECVENTE

Legal

REFLEQT EDUCATION SRL
Cod Unic de Înregistrare: 43691694
Nr. Înmatriculare: J12/609/2021
EUID: ROONRC.J12/609/2021 

Contact

e-mail: [email protected]

telefon: 0747335378

Termeni ╚Öi condi╚Ťii