Salut, sunt Zoltan.

 

Sunt expert ├«n dezvoltarea inteligen╚Ťei emo╚Ťionale, certificat ├«n sistemul SixSeconds ╚Öi prezent pe pia╚Ťa de dezvoltare personal─â din Rom├ónia din anul 2015.

Am ajuns lider de pia╚Ť─â prin peste 1000 de evenimente online ╚Öi ├«n sal─â, cursuri, traininguri, workshop-uri ╚Öi prezent─âri dedicate promov─ârii ╚Öi dezvolt─ârii inteligen╚Ťei emo╚Ťionale.

Am creat singurul program din Rom├ónia care te ajut─â s─â devii propriul terapeut ╚Öi coach prin dezvoltarea inteligen╚Ťei emo╚Ťionale, metodologia din program fiind practicat─â de peste 2500 de cursan╚Ťi.

├Äi ├«nv─â╚Ť pe oameni s─â ├«n╚Ťeleag─â mai bine ÔÇ×matematicaÔÇŁ emo╚Ťiilor ╚Öi modul ├«n care inteligen╚Ťa emo╚Ťional─â ├«i ajut─â s─â fie mai performan╚Ťi, s─â construiasc─â rela╚Ťii mai bune, s─â se ├«n╚Ťeleag─â ╚Öi s─â se transforme mult mai u╚Öor ╚Öi mai eficient.

├Än 2023 am lansat ÔÇ×Capcanele autosabot─âriiÔÇŁ, cartea care te ajut─â s─â transformi subcon╚Ötientul t─âu ├«n cel mai puternic aliat prin ╚Ötiin╚Ťa inteligen╚Ťei emo╚Ťionale.

Vezi aici detalii despre carte.

Modalit─â╚Ťile prin care┬áputem lucra ├«mpreun─â:

High Speed Mentoring

Cum se desfășoară procesul:

1. Prime╚Öti un formular prin care detaliezi problema pe o structur─â clar─â, conceput─â de mine, ca s─â┬ácre╚Ötem eficien╚Ťa procesului.

2. Avem o sesiune de discu╚Ťie┬áonline sau la birou (45 de minute), ├«n care definim clar problema ╚Öi solu╚Ťiile┬á (te ajut s─â ├«n╚Ťelegi aspectele care poate ├«╚Ťi erau ascunse) ╚Öi stabilim un plan clar de ac╚Ťiune pentru urm─âtoarea perioad─â prin care vei ajunge s─â dep─â╚Öe╚Öti problema pe care o definim.

3. Dup─â dou─â s─âpt─âm├óni avem o discu╚Ťie de ÔÇ×follow-upÔÇŁ (20 de minute) ├«n care s─â vedem ce anume a func╚Ťionat ╚Öi ce ar mai fi de ajustat ├«n proces ca s─â te descurci mai departe ├«n dep─â╚Öirea problemei de care am discutat.

Pre╚Ť: 200 Euro + TVA

Mentoring pe bază de abonament 

Cum se desfășoară procesul:

Este un proces de mentoring pe bază de abonament.

├Än fiecare lun─â avem (maximum) 3 ore de lucru ├«mpreun─â, ├«mp─âr╚Ťite pe buc─â╚Ťi de o or─â, jum─âtate de or─â sau chiar 15 minute (la telefon, de obicei).

Prefer s─â ne vedem/auzim mai des, ca ÔÇ×antrenamentulÔÇŁ prin care treci s─â fie constant coordonat de mine.

Fiecare discu╚Ťie are unul sau mai multe din urm─âtoarele roluri:

  • identificare problemelor mai profunde fa╚Ť─â de ceea ce pare s─â fie problema
  • identificarea tiparelor comportamentale, mentale ╚Öi emo╚Ťionale care genereaz─â problemele
  • identificarea solu╚Ťiilor ├«n func╚Ťie de nevoie: elemente de terapie, de coaching ╚Öi de consiliere
  • m─âsurarea/evaluarea rezultatelor
  • ajustarea procesului de antrenament
  • sus╚Ťinerea ├«n momentele mai dificile din punct de vedere emo╚Ťional
  • evaluarea noilor situa╚Ťii care au ap─ârut ├«n leg─âtur─â cu problema
  • verificarea/ajustarea ÔÇ×temelor pentru acas─âÔÇŁ

├Än tot acest proces exist─â contact constant (schimb de informa╚Ťii) pe Whatsapp, pentru evaluarea exerci╚Ťiilor, feedback sau pur ╚Öi simplu sus╚Ťinerea de care este nevoie.

Toate ├«nt├ólnirile ╚Öi discu╚Ťiile se programeaz─â de comun acord ╚Öi orele NU se reporteaz─â de la o lun─â┬ála alta.

Pre╚Ť: 500 Euro/lun─â + TVA

Pentru detalii te rog s─â o contactezi pe colega mea Oana

la num─ârul de telefon: +40 747 335 378