Salut, sunt Zoltan.

 

Sunt expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, certificat în sistemul SixSeconds și prezent pe piața de dezvoltare personală din România din anul 2015.

Am ajuns lider de piață prin peste 1000 de evenimente online și în sală, cursuri, traininguri, workshop-uri și prezentări dedicate promovării și dezvoltării inteligenței emoționale.

Am creat singurul program din România care te ajută să devii propriul terapeut și coach prin dezvoltarea inteligenței emoționale, metodologia din program fiind practicată de peste 2500 de cursanți.

Îi învăț pe oameni să înțeleagă mai bine „matematica” emoțiilor și modul în care inteligența emoțională îi ajută să fie mai performanți, să construiască relații mai bune, să se înțeleagă și să se transforme mult mai ușor și mai eficient.

Anul acesta am lansat „Capcanele autosabotării”, cartea care te ajută să transformi subconștientul tău în cel mai puternic aliat prin știința inteligenței emoționale.

Vezi aici detalii despre carte.

Modalitățile prin care putem lucra împreună:

High Speed Mentoring

Cum se desfășoară procesul:

1. Primești un formular prin care detaliezi problema pe o structură clară, concepută de mine, ca să creștem eficiența procesului.

2. Avem o sesiune de discuție online sau la birou (45 de minute), în care definim clar problema și soluțiile  (te ajut să înțelegi aspectele care poate îți erau ascunse) și stabilim un plan clar de acțiune pentru următoarea perioadă prin care vei ajunge să depășești problema pe care o definim.

3. După două săptămâni avem o discuție de „follow-up” (20 de minute) în care să vedem ce anume a funcționat și ce ar mai fi de ajustat în proces ca să te descurci mai departe în depășirea problemei de care am discutat.

Preț: 200 Euro + TVA

Mentoring pe bază de abonament 

Cum se desfășoară procesul:

Este un proces de mentoring pe bază de abonament.

În fiecare lună avem (maximum) 3 ore de lucru împreună, împărțite pe bucăți de o oră, jumătate de oră sau chiar 15 minute (la telefon, de obicei).

Prefer să ne vedem/auzim mai des, ca „antrenamentul” prin care treci să fie constant coordonat de mine.

Fiecare discuție are unul sau mai multe din următoarele roluri:

  • identificare problemelor mai profunde față de ceea ce pare să fie problema
  • identificarea tiparelor comportamentale, mentale și emoționale care generează problemele
  • identificarea soluțiilor în funcție de nevoie: elemente de terapie, de coaching și de consiliere
  • măsurarea/evaluarea rezultatelor
  • ajustarea procesului de antrenament
  • susținerea în momentele mai dificile din punct de vedere emoțional
  • evaluarea noilor situații care au apărut în legătură cu problema
  • verificarea/ajustarea „temelor pentru acasă”

În tot acest proces există contact constant (schimb de informații) pe Whatsapp, pentru evaluarea exercițiilor, feedback sau pur și simplu susținerea de care este nevoie.

Toate întâlnirile și discuțiile se programează de comun acord și orele NU se reportează de la o lună la alta.

Preț: 500 Euro/lună + TVA

Pentru detalii te rog să o contactezi pe colega mea Oana

la numărul de telefon: +40 747 335 378